Back to Question Center
0

Semalt foreslår den beste websiden skraper å vurdere

1 answers:
Selen er en åpen kildekode-automatisert testpakke for webapplikasjoner som brukes på forskjellige sider. plattformer og nettlesere. Selen tilbyr infrastruktur for W3C WebDriver-spesifikasjonen, et programmeringsgrensesnitt som er kompatibelt med nettlesere. Denne programvaren består av ulike biblioteker og verktøy som gjør det mulig for nettleserautomatisering - sitio web autoadministrable.

Hvorfor Selen-programvare?

Selen programvare fokuserer på web-basert automatisert applikasjon for å trekke ut data fra en nettside. Denne programvaren består av en serie programvare som er utformet for å møte dine webscraping spesifikasjoner. Selen programvare har fire hovedkomponenter å vurdere.

WebDriver

Selen WebDriver ble designet for å tilby et enkelt programmeringsgrensesnitt. Hvis du jobber med å skrape en dynamisk nettside, er Selen-WebDriver komponenten å vurdere. Dette verktøyet støtter web data utvinning på nettsider der innholdet kan endres uten nødvendigvis å laste siden på nytt.

WebDriver leverer et objektorientert Application Programming Interface (API) som tilbyr avansert støtte for web testing og skraping. Verktøyet fungerer ved å ringe til nettleseren ved hjelp av den generelle støtten til automatisering.

Selenrør

Selenrør brukes mye i distribusjon av tekster via mer enn en virtuell maskin. Med enkle ord gjør Selen Grid deg i stand til å kjøre tester på forskjellige virtuelle maskiner mot mer enn én nettleser. Gitteret lar deg løpe i et distribuert utførelsesmiljø.

Tid er en viktig faktor når det gjelder nettskraping. Det har aldri vært enkelt å skrape en dynamisk nettside. Skrap denne siden ved å påskynde oppgavene dine. Du kan gjøre dette ved å kjøre flere tester samtidig. Det beste ved å bruke Selen er at du kan betjene et rutenett av samme nettleser, versjon og type.

Selen fjernkontroll (RC)

Fungerer du på å skrape JavaScript-aktiverte nettlesere? Selen fjernkontroll er verktøyet å vurdere. Dette verktøyet lar deg skrive automatiserte applikasjonstester i ditt foretrukne programmeringsspråk. Selenium Integrated Development Environment (IDE)

Selen IDE er et skript som fungerer som en Firefox-utvidelse som lar deg redigere, registrere og feilsøke data. For det første registrerer og identifiserer Selenium IDE sluttbrukerinteraksjoner med Firefox-nettleseren.

Selen programvare er kompatibel med både Python 2 og Python 3. Hvis du jobber med å kompilere Internet Explorer-driveren, trenger du 32 og 64-biters krysskompilatorer og Visual Studio 2008. Kjennskap til Ruby 2 er en ekstra fordel.

Skraping av nettsider med Selen

Med Selen kan du effektivt samhandle med JavaScript-nettskjemaer. Installer en WebDriver på maskinen din og finn skjemaet ved hjelp av XPath. Bruk Selen, velg ønsket alternativ ved å klikke på rullegardinmenyen og gi nettleseren noen minutter å laste før du klikker på neste element.

Målsiden din vil vise skrapdata etter at alle skjemaene er fylt ut på riktig måte. Enkelte nettsider tar tid før du laster inn innhold. For å skrape denne typen side, gå gjennom alle dine rullegardinalternativer, som finnes under bestemte webformer. Det er viktig å merke seg at Selenium-programvaren er kompatibel med Windows operativsystem, Mac OS og Linux. Gjør websiden din skrapende med Selen-programvare.

December 22, 2017