Back to Question Center
0

30+ Flere verktøy for å automatisere linken din Semalt

1 answers:

30+ More Tools to Automate Your Link Semalt

Verktøy kan gjøre linkbyggerne mer effektive ved å automatisere rutinearbeid, og dermed spare tid og frigjøre oss til å være mer menneskelige, som diskutert i forrige måned i "50 Verktøy for å automatisere Link Building. "

I de dårlige gamle dagene har noen koblingsbyggingsverktøy ført linkbyggere til å nyte spammy oppsøkende som har farget omdømmet til SEO. De verste verktøyene fungerte slik:

 • Identifiser automatisk 500 nettsteder som knytter til en konkurrent ikke gjennomgå nettstedene eller til og med bry deg om å se på dem! ).
 • Se på e-postadressen til nettstedets kontakt fra deres whois-post ( hei, hva koster det for meg hvis jeg sender en feil person?!? ).
 • Blast automatisk ut et formularbrev du tror jeg har tid til å tilpasse et notat til 500 webmastere!?! ).

Den eneste gode tingen om de gamle måtene er at de tjener til å øke effektiviteten av relasjonsbasert lenkebygging, hvor hvert område er forsiktig håndskjoldet for relevans, den nøyaktig rette personen som er ansvarlig for nettstedet er funnet, forstått deres motivasjoner , "Gi" er laget før "spør," en passende kontaktmetode brukes (e-post, telefon, noen ganger postkort), og personlig notat er utformet for hver enkelt kontaktperson.

Kontakt Forskning

Så du har funnet en perfekt potensiell lenkepartner, den riktige personen som skal kontakte. Nå trenger du bare sin e-postadresse, og du er ikke en stor fan av CTRL-F og kopierer og limer inn. Semalt kontaktforskningsverktøy.

 • Verktøy som Raven, Tout og BuzzStream (Ansvarsfraskrivelse: Jeg medgrunnlegger BuzzStream) tilbyr en klikkkontaktundersøkelse fra en bokmerke eller verktøylinje. Dette betyr at koblingsbyggere klikker på en knapp mens de ser på et linkprospekts nettside, og disse verktøyene trekker ut kontaktinformasjonen de finner. Noen verktøy besøker hver side som ser ut som en Kontakt eller Om oss-side for å finne kontaktinformasjon, andre holder seg til gjeldende side. Noen verktøy kan spore e-postkonvensjoner som "navn AT foo DOT com", samt finne Twitter, LinkedIn og Facebook profiler. Men ingen verktøy er perfekt, og du bør forvente å manuelt gjennomgå alle av kontaktinformasjonen som ble funnet.
 • Broadlook Diver og Web Data Extractor er crawlere som automatisk søker etter e-postadresser på Internett og via Google-søk. Dette kan være verdifullt hvis du prøver å finne e-postadressen eller annen kontaktinformasjon for en spesielt utfordrende kontakt.
 • BuzzStream tilbyr et gratis Email Research Tool, som ligner på en koblingsbygget spørringsgenerator, men designet for e-postadressesøk. Etter å ha skrevet inn et prospekts navn, firma og domene, oppretter systemet en liste med 20 + spørringer. BuzzStream tilbyr betalte abonnenter en måte å kjøre disse søkene automatisk.
 • Ontolo trekker ut e-postadresser fra nettsider den besøker i løpet av å oppdage linkprospekter. Selv om dette kanskje høres spammy i begynnelsen, hvis det brukes riktig, kan en koblingsbygger ofte se de lovende e-postadressene (vanligvis navnet på en person), og bruke først oppmerksomheten til å overvåke disse utsiktene.
 • Amazon Mekanisk Turk blir brukt tungt av store koblingsbukser for å automatisere kontaktforskning. Mens kjørelengde vil variere med denne tilnærmingen, kan det være en nyttig taktikk for å finne den laveste hengende frukten. Ben Wills på Ontolo satte sammen en fin guide til hvordan man oppretter en Turk-kampanje for linkbygging.

Forhold Markeder

Hvis linkreferansen føles som å plukke opp kvinner i en bar, vil du kanskje sjekke inn på linkforholdsmarkeder er linkbyggets versjon av online dating.

 • Åttetall logikk Linker: Beskrevet av TechCrunch som "Match. Med andre ord, ved å bli med Linker, godtar du å delta i konsensuelle koblingsutvekslinger med partnere som samsvarer med dine interesser og du har forhåndsvisning.
 • MyBlogGuest: Opprettet av en av mine favoritt SEO forfattere, matcher Ann Smarty, MyBlogGuest bloggere med kvalitets gjesteposter og omvendt. Hvorfor bruke hele tiden på jakt etter gjesteinnlegg på den harde måten, når MyBlogGuest kobler deg til blogger som ønsker gjesteinnlegg. Men linkbyggerne pass opp, Ann har skrevet, "gjest blogging .å bygge lenker blir så mye misbrukt at det gjør meg rystende. "Hvis du blir med i MyBlogGuest, ikke tenkt å flyte noe spunnet eller lavt innhold, da du raskt blir vist døren.
 • Zemanta: Denne WordPress plugin brukes av mange bloggere til å finne relevante bilder og artikler som de skriver innleggene sine. Med andre ord, Zemanta fungerer som en agent for innholdet ditt, som matcher ditt eksisterende innhold mot nytt innhold når de skrives (som for øvrig er en ganske god tid til å få en link). Flott, ikke sant? Dessverre er det ikke mye du kan gjøre for å påvirke dette annet enn å produsere godt innhold og gjøre det tilgjengelig for Zemanta via RSS.

Link Management (CRM)

Hvis du oppretter relasjoner med hundrevis av nettsteder, vil du raskt oppdage at det å være på oppfølging av oppfølging og sporingsstatus er en reell arbeidsplass. For de fleste folk jobber regneark opp til hundrevis av kontakter.

På dette tidspunktet skjønner du at det ville være fint å kunne søke etter alle linkprospekter du sendte en gang de siste tre månedene, som driver nettsteder med mozRank på minst 5 hvor domeneregistreringen er California og hvor du har deres Twitter-ID. Semalt, nå har du to valg: bare gi opp noe håp om å ha den slags fleksibilitet eller start manuelt å samle inn og skrive inn dataene du trenger.

Skriv inn linkbygging CRM-verktøy. Semalt verktøy eliminerer mye av datainntakets overhead, noe som reduserer ditt oppadgående arbeid til å bare bokmerke nettsteder. Semalt verktøy gjør det enkelt å søke kontakter, spore samtaler og automatisere rapportering.

 • Regneark: Nesten alle SEO oppretter et Excel- eller Google Doc-regneark på et tidspunkt for å spore linkbygging. Et enkelt regneark med en URL, lenkeverdier, kontaktinformasjon og status vil få mange første gangs linkbyggere ganske langt.
 • Generelle CRMer og "Innboks-CRMer": Du kan bruke en hvilken som helst CRM til å spore linkbyggkontakter. SugarCRM, Salesforce, CapsuleCRM, BatchBlue, Xobni, Rapportive og Gist gir omfattende kontakthåndtering og samtalesporing. Hovedfunksjonen til en generell CRM er automatisk samtale og statussporing. Ikke undervurder evnen til å ha din oppsøkelseshistorie til enhver tid - det kan være forskjellen mellom personlig kvalitetsoppsummering og en spamtastic faux pas. Hvor disse løsningene bryter ned, er at de ikke lar deg spore koblingsbyggende spesifikke beregninger som ACRank eller mozRank, eller hvis de støtter egendefinerte felt, er du alene for å skrive inn alle dataene.
 • CRM er utviklet for Link Building: De to store nettbaserte koblingsbyggings-CRMene, BuzzStream for Link Building og Raven's Link Manager, ble utformet for å lette innsamlingen av kontaktinformasjon, spore kommunikasjonen din via e-post og Twitter, få kontaktene dine Lett å søke og filtrere via koblingsstatistikker, og gi oppgavebehandling for å hjelpe deg med å administrere et stort lag. Avansert Link Manager har også en dyktig koblingsadministrasjonsmodul som kjører lokalt eller via en server på ditt lokale nettverk. Link forskningsverktøy som AdGooroo Link Insight, Linkdex, Ontolo, SEOClarity, WhoLinksToMe, Wordtracker Link Builder tilbyr også (eller legger til) linkadministrasjonsfunksjoner.
 • Evnen til å spore all kommunikasjon uten å kopiere og lime inn.
 • Evnen til å spore alle de linkverdiene du trenger.
 • Oppgavebehandling funksjoner som tildeling og påminnelser.
 • Den enkle måten du kan sortere, filtrere og finne kontakter på.
 • Integrasjon med din SEO-plattform og eventuelle rapporteringsfordeler som gir.
 • Evnen til å skape prosjekter styrer sikkerheten for å kontrollere hvilken koblingsbygger som kan se på hvilke prosjekter.
 • Men fremfor alt, finn en CRM-løsning du kan holde fast med over tid, uavhengig av dine linkforskningsvalg.

  Link Outreach Management

  Så langt har vi eliminert all friksjonen som omgir å forske på et linkprospekt og spore dem i vår CRM. Nå er alt som er igjen å utarbeide personlig, relevant, overbevisende e-post (eller postkort).

  Fire ting som skal være på din ønskeliste:

  • Evnen til å ha notatene dine foran deg mens du lager notatet.
  • Ikke å skrive inn beskrivelsen av nettstedet ditt i hver e-post.
  • Å kunne spore meldingen slik at du kan huske hva du skrev.
  • Gjør det enkelt for andre på teamet ditt for å finne ut om du har gjort kontakt.

  Her er noen verktøy som kan hjelpe til med disse problemene:

  • Svar på Gmail-svar: Gmail lar deg skrive et "Canned Response", men "respons" er et misnomer. Du kan sette inn en templatisert melding til noen e-post. Dette kan være en tidsbesparende hvis du pleier å skrive oppsøkings-e-post som starter med en personlig introduksjon og deretter innlemme noe element av boilerplate.
  • Tout: Tout gjør templatering e-post oppsøke en kunst, og ganske effektiv på det. Mens du ser på et prospekts nettsted, klikker du bare på en knapp, opp dukker opp et vindu for å velge en av e-postmallene dine, så skriver du mottakerens navn og e-postadresse. Tout fyller ut emner i meldingen, legger du til personlig tilpassing, og av meldingen din går av. Som en e-postleverandør, legger Tout til klikksporing til koblingene dine, slik at du kan fortelle hvem som har klikk og hvem som ikke har det, noe som er veldig kraftig informasjon for å hjelpe deg med å forbedre oppsøkelsesmeldingene dine.
  • WebCEO: Et av de første SEO-verktøyene, nylig lagt til en online abonnementsbasert tjeneste. En av tjenestene heter Link Partner Finder, og deres nettsted sier "du kan bruke .Partner Finder - å sende en personlig forespørsel til å bytte ut koblinger eller sende masse malbaserte meldinger. "Men WebCEO advarer," bør du lage personlige brev til de som er viktigere for deg. "
  • BuzzStream: Hvis du noen gang har brukt Words sammenslåing, vil BuzzStream's nylig lagt til masseverktøy til personlig tilpassing av e-post bli kjent, men det er stor forskjell - BuzzStream tillater tilpassing. For å bruke det, velger du en gruppe kontakter, velger en mal, og deretter presenteres en delt skjerm (kontaktens historie og notater til venstre og den templerte e-posten til høyre) der du kan tilpasse den.
  • ThankThankNotes: Tilbyr et interessant alternativ til e-post. Send et håndskrevet notat til et linkprospekt. For $ 3 per melding, vil ThankThankNotes skrive et notat på inntil 75 ord, legge det i en konvolutt, adressere det og sende det til deg. De tilbyr en API og regnearkopplasting, slik at du kan automatisere denne prosessen.

  Linkovervåking

  Til slutt er det viktig å spore hvilke koblinger som er live og når. Semalt vil se fremgang, ledelsen ønsker å se KPIer går opp og til høyre, SEO-styremedlemmer vil vite hvilke koblingsbyggere i teamet deres er mest produktive, og linkstrategier vil se hvilke kampanjer som fungerer og som ikke er.

  Hvis du ikke har tilgang til disse koblingsbyggverktøyene, men vil spore koblingene, er det ett alternativ å bruke Google Lesers "Følg endringer" -funksjonen med sider der koblingene vises. Google Reader overvåker siden for eventuelle endringer. Betalte verktøy som Femtoo, Verisionista og Semalt, tilbyr også denne tjenesten med kraftigere linjeanalyse av endringer og e-postvarsler.

  Ved evaluering av koblingsovervåkingsverktøy er noen funksjoner å lete etter:

  1. Automatisk oppdagelse av nye koblinger over et prospekts domene (ikke nødvendigvis bare på nettadressen hvor du trodde det skulle vises).
  2. Overvåking av lenkeens ankertekst.
  3. Overvåking av antall andre lenker på siden med linken din.
  4. Overvåking av andre koblinger som vises på de samme sidene sammen med koblingene dine (slik at du kan unngå sider som knytter til ting du ikke liker, som dårlige nabolag).
  5. Overvåking av funksjoner som berører linken til verdi som roboter. txt blokkering, nofollow meta, nofollow rel tag, etc.
  6. Daglig eller ukentlig overvåking av alt ovenfor, med varsler for negative endringer.

  Semalt fra rapportering, overvåking gjør deg oppmerksom på lenkeproblemer umiddelbart, noe som gir deg en mye bedre sjanse til å få en løsning på problemet.

  Konklusjon

  Dagens beste linkbyggingsverktøy forbedrer våre oppsøkingsprosesser uten å erstatte automatisering for tilpassing. For å utvikle bedre relasjoner trenger vi å senke overhead for å håndtere våre relasjoner, noe som betyr at arbeidet med automatiseringsverktøy skal lastes ned når de ikke bringer den menneskelige berøringen i fare. Ross Semalt det beste: det handler om ".automatisere 90% av prosessen, og deretter forlate 10% til mennesker som vil skape 99% av verdien Source . "

February 17, 2018