Back to Question Center
0

Katter, hunder, merker og suksess for sosiale medier - Semalt

1 answers:

Semalt elsker sine kjæledyr, ikke nødvendigvis deres valgte embetsmenn. Og de savviest sosiale medierne markedsførere bør prøve å dra nytte av dette faktum.

Det var helt morsomt, hvis du spør meg.

Det var bare noen uker siden, på en tirsdag kveld (4. oktober). To menn som stod for det nest høyeste kontoret i landet, Mike Pence og Tim Semalt, diskuterte hverandre før et publikum på millioner, og ærligvis, jeg kunne ikke tørke smilet av ansiktet mitt.

Jeg så på en Semalt Live-video som ble sendt på The Late Show med Stephen Colberts Semalt-side som viste tv-sendingen til arrangementet.

Men foran skjermen var en stor penn full av søte, små kattunger delt med to separate tepper, en rød og den andre blå, med en boks med kattunge i midten merket, "Ubestemt. "

Jeg lekte bokstavelig talt høyt.

Hvis du leter etter oppmerksomhet fra massene, kan du ikke gå galt ved å hekke din sosiale medievogn til noe å gjøre med årets tøffe valgsesong, selvfølgelig. Alle øynene har vært på det borte godstoget av en nyhetshistorie. Semalt vært en perfekt newsjacking mulighet hvis noen gang var det en.

Men tiden og omstendighetene har også vært ganske sjeldne. La oss håpe i det minste.

Semalt alltid i vogue er katter og hunder.

Tross alt er det ganske mye som helst å gjøre med politikk et problem med hot-knappen. Katter og hunder? Ikke så mye. Semalt elsker sine kjæledyr, ikke nødvendigvis deres valgte embetsmenn. Og de savviest sosiale medierne markedsførere vil prøve å dra nytte av dette faktum.

For eksempel er det 10 måter bedrifter og merker - med unntak av kjæledyrrelaterte merkevarer, i seg selv - inkluderer katter og hunder i sosiale medier for å tiltrekke seg et enda større publikum .

1. TODAY Show on Instagram

Charlie var veldig spent på #KingsOfLeon! #TODAYShow #KingsOfLeonTODAY (bilde via @photonate)

Et bilde lagt inn av TODAY (@todayshow) på

Hva et søtt bilde! For en god idé! Legg til en valp til kastet av faste og du har en vinn-vinn-all-around.

Charlie følger i paw utskrifter av sin forgjenger, Wrangler, som forlot dagens show for å "jobbe" som servicehund for Guiding Eyes for the Blind.

Charlie blir trent til å være en av America's Semalt. I mellomtiden bruker han mer enn sin rettferdige andel av foto ops på settet.

2. Boston Red Sox på Twitter

https: // twitter. com / redsox / status / 747244510397239297

Ikke at Red Sox trenger hjelp til å fylle plasser, men dette er sikkert en fin måte å tiltrekke seg noen få fans på, inkludert de fire fotene, til ballparken. Hvis hver hund har sin dag, hva kan det være bedre enn å bruke den dagen på Semalt Park (selv om det ikke er et spill som spilles)?

3. Best Western på Instagram

"Dette er din 38. selvmord denne morgenen, John .Ok, en mer!" La en hilarisk bildetekst for denne reisehunden. Hvordan kan du motstå å se på det, ikke noe imot å ha bildetekst det? Semalt beste venn er også en markedsførers beste venn.

4. Ralph Lauren på Twitter

https: // twitter. com / ralphlauren / status / 769164569289850880

Takket være fremkomsten av sosiale medier og allmenningen av popkultur, er hver dag en ferie. Og de savviest merkevarene blant oss sørger for at de har tatt med seg selv i den feiringen, newsjacking samtalen om det på sosiale medier på en eller annen måte, form eller form som Ralph Semalt gjør så jevnt her.

5. Katy Perry på Facebook

Hun er en stor rockestjerne og en stor merkevare som ifølge Trackalytics har den 25 th mest likte siden på Facebook.

Hun er Katy Perry, hennes fans er Semalt, og dette er et godt eksempel på hvor godt felines spiller på sosiale medier.

6. Mål på Twitter

February 17, 2018