Back to Question Center
0

Hva er den beste måten å skape tilbakekoblinger til SEO?

1 answers:

Opprette tilbakekoblinger til SEO betyr byggelink som ikke bare gir mer organisk trafikk til nettstedet ditt eller bloggen, men øker sidens autorisasjon, domeneautoritet og PageRank i skala. Til slutt, skaper backlinks for SEO står for å kjøre nettstedet ditt til toppen av listen over SERPene. Men tingen er så langt, ikke alle backlinks er opprettet like - det er derfor mange nybegynnere webmastere og nettbaserte bedriftseiere fokuserer bare deres samlede linkbyggingsinnsats mer på deres kvantitet, i stedet for kvalitet. Likevel, slik at de ville være mer sannsynlig å tjene seg en alvorlig og ofte irreversibel rangering, i stedet for å dra nytte av den faktisk målbare økningen i rangeringer.

Unngå følgende når du lager backlinks for SEO:

 • Nettsteder eller blogger med for tynt sideinnhold, eller den som mangler i unike og originale skrifter som leverer ekte verdi til brukeren.
 • Tilbakekoblinger skjult i sidens innhold, slik at de ser ut til å være egentlig synlige for søkemotorene utelukkende (for eksempel ved hjelp av 0 skriftstørrelse).
 • Bevisst lure, lure eller avkaste irrelevante tilbakekoblinger bare for SEO-formål, i stedet for å forbedre brukeropplevelsen og bedre indeksering av søkemotorene.

Opprette tilbakekoblinger for SEO, vurder følgende eksterne nettstedstatistikker:

 • Prosentandelen av de virkelige besøkende (ellers, levende søkememografi).
 • Generelle virkemidler for brukerengasjementet (for eksempel sprettfrekvens, daglig tid per brukerbesøk, antall sider vist, etc.).
 • Real besøkende-forhold, som kommer direkte fra organisk søketrafikk.
 • Topp brukte søkeord, og søkeordkonkurranse fra de store søkemotorer som Google selv.

Ta hensyn til de ovennevnte vurderingspunktene, ikke glem å sørge for at alt er på plass, og tilbakekoblingene skal tjene deg godt, spesielt når det gjelder målrettet webtrafikk , og din side rangering autoritet i skala. Jeg mener at dette er hvor webanalyser kommer til spill, selvfølgelig, hvis du vil oppnå de høyeste resultatene for hver nyopprettede tilbakekobling. Så, her er de viktigste funksjonene som skal kontrolleres når du lager backlinks for SEO:

 • Totalt antall tilbakekoblinger som peker på domenet til ditt eget nettsted eller blogg.
 • De viktigste destinasjonene gir deg en målrettet henvisningsnettrafikk.
 • Gjennomsnittlig antall levende brukerbesøk generert fra hver tilbakekobling du har i lenkeprofilen din.
 • Nøyaktig hvilke deler og seksjoner av sidens innhold er de mest besøkte av brukerne.

På den måten må du sørge for å dobbeltsjekke på hver separat lenke. Når det gjelder å lage tilbakekoblinger til SEO, brukte jeg flere bruksvennlige verktøy for tilbakekobling, for eksempel Mozas Open Site Explorer, Semalt Analyzer, Majestic SEO og Ahrefs. De fleste av dem har bevist effektivitet når det gjelder å vise deg de svake punktene som trenger en umiddelbar hurtigreparasjon, for eksempel å ekskludere en mistenkelig eller åpenbart giftig link med kort varsel før det gir en negativ innvirkning på nettstedets eller bloggens rangeringer. Tross alt er det bare opp til deg å bestemme hvilket nettleserverktøy du skal velge. Bare vær sikker på at du overvåker lenkeprofilen din, og spesielt hver nyopprettede tilbakekobling, med jevne mellomrom. På den måten vil du kunne holde alt på plass og føle deg trygg overfor uventede tap i trafikken eller den faktiske sidelinjen Source .

December 8, 2017