Back to Question Center
0

Hva er de gratis Amazon-verktøyene, vet du?

1 answers:

Hvis du driver din bedrift på Amazon, bør du vite at det er mange avgifter du må betale som profesjonell selger. Tradisjonelle Amazon-utgifter inkluderer FBA-oppfyllelseskostnader, månedlig plan, Amazonas henvisningsgebyr og lagergebyrer. De nettbutikkene som bare starter sin vei på Amazon, kan føle seg frustrert på grunn av antall kostnader de trenger å betale. Men det er noen gratis og kvalitet Amazon Selger Tools som kan være gunstig for din online business vokse - boat value for free.

I denne artikkelen skal vi diskutere TOP gratis Amazon-verktøy som kan øke merkevaren din på Amazon-søkeresultatsiden og øke salget. Vi anbefaler at du bruker følgende verktøy som de er brukervennlige, profesjonelle og effektive.

Gratis Amazon-verktøy

  • Lønnsomhetskalkulatoren

Dette profesjonelle gratisverktøyet tjener til å hjelpe nettbutikkene til å beregne deres samlede fortjeneste eller en fortjeneste av produktene de skal selge. Denne online kalkulatoren er enkel å bruke for både FBA og FBM selgere. Du finner denne online kalkulatoren via Amazon-oversikten din. Denne Amazon-gratis tjenesten kan gi deg sanntidskostnadsjämförelse mellom ditt oppfyllelsestilbud for kundeordrer oppfylt på Amazon.com. For å kunne beregne din nåværende eller fremtidige fortjeneste, bør du først skrive inn produktnavnet, UPC, EAN, ISBN eller ASIN i en søkeboks. Her har du mulighet til å velge om du vil ha avgifter beregnet ut fra markedet du selger i USA, Canada eller Mexico.

Deretter må du velge et produkt som matcher det du planlegger å selge. Det er viktig å velge riktig kategoriavgift fordi det vil gjelde i beregningen. Her kan du fylle tallene for både Din oppfyllelse og Amazonas. Når hele tomdelen er fylt ut, må du klikke på "beregne" -knappen.

Det er Amazon FBA-program som bidrar til å bringe dine produkter til Amazon-oppfyllingssentre. Enten du selger produktene dine på Amazon, din e-handelsside eller andre handelsplattformer som eBay, MCF-verktøy plukker dem til kundene dine på dine vegne. Som et resultat vil bedriften din få en oppdragsavdeling innen kort tid.

Hvis du har en profesjonell salgskonto, kan du til og med oppgi multikanaloppdateringsbeholdningen uten å selge produktene dine på Amazon. Alt du trenger er å angi startsalgsdato som er langt i fremtiden når du oppretter produktoppføringen.


Ved hjelp av dette gratis Amazon-verktøyet, kan du få tilbake på kontoen din hos Amazon- Videre kan du be om å få hele lageret ditt tilbake til deg når som helst du vil implementere fjerningsordren.

Du må velge oppfyllelse av Amazon under innstillingsfanen på dashbordet til selgerkontoen din. Deretter bør du finne innstillinger for flerkanals oppfyllelse og klikke på "rediger" -knappen. Her skal du angi ditt navn, din primære nettsideadresse, telefonnummer, e-post og annen kontaktinformasjon.

December 8, 2017