Back to Question Center
0

Kan du fortelle meg alt om Amazon optimalisering for å rangere høyere?

1 answers:
Amazon-optimalisering er en kontinuerlig praksis som hovedsakelig starter med off-side markedsføring (for å øke salget), regelmessig notering optimalisering (eksperimenterer med større langsiktig søkeord og setninger for å slå dine nisje konkurrenter), samt å bygge opp en positiv og innbydende kjøpshistorie. Og du må fortsette å jobbe vedvarende for å tilpasse seg Amazons stadig skiftende markedsverden - til slutt, å holde seg utenfor konkurransen og ta ledelsen. Selvfølgelig kan det virke som en veldig skremmende og tidkrevende oppgave, men under skal jeg oppgi en liste over punktposter om Amazon-optimalisering for deg, i det minste å ha et kickstartmerke for å starte fra. Amazon-optimalisering starter med Keyword Research

Tilsynelatende kan hvert produkt som er oppført på denne overfylte markedsplassen bare finnes for et bestemt søk som inneholder de viktigste målrelevante søkeord. Derfor bør den generelle prosessen med optimalisering alltid starte her med en omfattende og grundig søkeordforskning. For å gjøre ting litt enklere, er du velkommen til å prøve noen kjente tilpassede forskningsverktøy (Sonar, for eksempel). Du er velkommen til å prøve en av dem og få hjelp med detaljerte forslag til de faktiske forespørsler fra de virkelige shopperne, samt noen praktisk innsikt i søkevolumene for bestemte søkeord og nøkkelord på Amazon.

 • Søkeordvalg - husk, mens nesten 97% av kundene er mer sannsynlig å fortsette med den første siden av søkeresultatene, kommer omtrent 70% av søkene som hale nøkkelord.
 • Velg Høyre plassering - sett på den generelle tommelfingerregelen for plassering av søkeord, som følger: Produkttittel rik med relevante søkeord og LSI-synonymer, punktposter, inkludert lange hale søkeord (om bruk, fordeler, ingredienser i produkt, etc.).
 • Amazonas optimalisering med lang hale - det er nok den mest utfordrende og tidkrevende oppgaven her, men å fokusere søkeordforskningen spesielt på lang hale søkefraser er et MUST - ikke bare for noteringsteksten din, men Pay-Per -Klikk på annonser også..

Neste kommer Amazon SEO og CTR

La oss innse det - hver søkeord og lang halekombinasjon på Amazon har sin personlige rangering. Det betyr at CTR også alltid bestemmes individuelt for hvert søkeord og tilhørende rangeringer. Enkelt sagt, jo høyere CTR er, desto bedre rangering potensial som relatert produkt vil ha.

Her er en kort liste over hovedfaktorer som kjører CTR:

 • Produkttittel & bilde
 • Merkenavn med Bestseller Label
 • Leveringskostnad
 • FBA, Prime
 • Tilgjengelighet og vurdering
 • Produktkategori, Forhåndsvisning og resten av kjøpsalternativer Salg

  Selv om man vurderer den nyeste oppdateringen til den generelle revisjonspolitikken der ute, var anmeldelser fortsatt en svært viktig del av den generelle Amazon-optimaliseringsstrategien. Hvorfor? Fordi de er i stand til å kjøre CTR. Jeg mener at du bør fortsette å overvåke kundeanmeldelser, for å få negative svar på en riktig måte (av en eller annen grunn er disse ganske åpenbare handlingene for ofte forsømt av mange selgere). På den måten må du sørge for å tilby tilbakebetaling for feilbrudd og / eller ødelagte produkter og eventuelle andre vanlige måter å avgjøre negative saker - bare for å vise at du bryr deg om sunn shoppingopplevelse og kundetilfredshet.

  Bottom Line

  Gjøre det, ikke glem at Amazon faktisk bruker gode tilbud som en sterk ytelsesindikator. Ok, det kan være en kink av en no-brainer, men hvis du nettopp har startet der borta, anbefaler jeg at du legger sterkt fokus på salgsfremmende gaveoppgaver, kjører PPC-annonser, tilbyr rabatter og andre midler for å styrke salg, i hvert fall gjennom tidligste faser i funksjonen - for å få litt innledende salgsmoment. Og kjører bare bare opptaksoptimalisering vil være knapt nok for den perioden, spesielt med tanke på en ekte cut-throat-konkurranse der borte Source .

December 8, 2017