Back to Question Center
0

Hvordan overvåker jeg Amazon-prising og hva salgssøkeverktøy kan du anbefale?

1 answers:

I dag er den moderne verdenen for nettbutikk hovedsakelig roterende rundt drop-shipping e-handel. De fleste selgerne er nå frie til å få sine produkttilbud oppført selv uten å kjøre sine egne nettbutikker. Men for ofte mislykkes nybegynnere i å komme seg unna, hovedsakelig på grunn av mangel på konkurransedyktig innsikt som trengs spesielt gjennom de tidligste etter oppstartstidene av prosjektene sine. Og en så kjent og overfylt online markedsplass som Amazon er ikke et unntak fra denne virkelig ubehagelige regelen. Så nedenfor skal jeg vise dere et godt utvalg av spesialtilpassede Amazon-salgssporverktøy og noen andre typer nyttig programvare som kan være den beste form for å starte din egen vellykkede drop-shipping-virksomhet.

CamelCamelCamel

Høres helt gal, jeg burde innrømme. Men dette Amazon-salgssporverktøyet er en veldig nyttig onlinehjelp, hovedsakelig når det gjelder prising. CamelCamelCamel kan sende deg tilpassede varsler (enten via e-post eller Twitter) om eventuelle prisforskjeller du trenger for å holde styr på, for eksempel når prisen på et produkt du overvåker, begynner å klatre, eller omvendt, når det plutselig trekkes ned . Dekker over 18 millioner produkter på Amazon, dette salgssporingverktøyet kan også tilby deg den faktiske historien vist ved hjelp av brukbare prisdiagrammer. Du kan like godt prøve utvidelsen av nettleseren for å dra nytte av en mye mer praktisk prosess med å spore priser.

Keepa

Det andre kjente Amazon-salgssporverktøyet, som også fokuserer mer på prising, tilbyr Keepa internasjonal støtte som dekker dybdeprissestatistikk over 11 forskjellige land. Som for meg kan det bli ditt perfekte alternativ når det gjelder visning av prishistorikgrafer, varsling om gjeldende tilgjengelighet og endringer i prising, sammenligning av prislapper og kontroll av de nyeste tilbudene på Amazon. Dette rammeverket taler for seg selv, så det er verdt å bruke eller i det minste å ha en prøve.

SellerLogic

SelgerLogic er også en god ting å bli rimelig lagt til i Amazon sales tracker toolkit. Tatt i betraktning at for ofte kan ekspertmarkedsførere overse de viktigste markedsføringsdelene i produktprising. Når det gjelder å indikere en sunn margin, å være mer presis. Denne rammen gjør det mulig å optimalisere prisingen din under fire ulike tilnærminger - Kjøp boks (prisberegning forventes å kjøre produktet til den etterspurte Kjøp posisjonsposisjon), Posisjon (verdi som trengs for å finne produktet ditt plassert i søkeresultatene med en bestemt posisjon), Salg (pris gjennomsnitt optimal for å maksimere nettoomsetningen), Match (samme pris som matcher dine motstandere). Selvfølgelig er det mange andre tilnærminger til prising på Amazon, i tillegg til myriader av andre forskjellige programvareverktøy som omhandler søkeordforskning, konkurransedyktig analyse, opptaksoptimalisering, etc. De fleste av dem er tilgjengelige i åpen tilgang, så begrens ikke deg selv med Amazon-priser alene - fortsett og fortsett å utforske bedre muligheter der borte Source .

December 8, 2017