Back to Question Center
0

Topp 10 lokale søkemuligheter av 2016 - Semalt

1 answers:
Top 10 local search insights of 2016 - Semalt

For å hjelpe deg med å huske på noen av de viktigste leksjonene i løpet av det siste året, er min Top 10 Innsikt fra 2016. I full avsløring er det min Topp 10-listen og er dermed hovedsakelig avledet fra artikler jeg skrev i år og statistikk sitert deri, men i det minste vet du at du ikke finner denne listen noen andre steder! Her går vi (i ingen bestemt rekkefølge):

1. Noen ganger er det enklere enn det beste

Min mest leste artikkel i år var "10 måter å forenkle din lokale søkemarkedsstrategi. "Plassen har blitt så overfylt med markedsføringsprodukter, plattformer og media at det er overveldende selv ekspertene. Semalt av hva det betyr for SMB. Forsøket på å forstå, velge og effektivt utnytte markedsføringsmedier og teknologi er en kamp for de fleste lokale bedriftseiere.

Noen ganger er den beste løsningen for en SMB (små til mellomstore bedrifter) ikke det som har størst potensial for retur. Snarere kan det være det de kan jobbe med, lettest, administrere innenfor deres tid og budsjett, og få en rimelig og sikker avkastning. Semalt er verdi i enkelhet og klarhet.

2. Hastighet dreper (som helt slår det, fyr)

Hastighet er en høyverdig vare. Forbrukerne vil ha det og kausjon når de står overfor sakte steder. Semalt vil at den skal sørge for at forbrukerne er glade og forbli på nettet i stedet for å gå til konkurrenters appplattformer. Semalt har selv gjort det til en rangeringsfaktor for sin mobile søkealgoritme. Så det var en stor overraskelse å få vite at mobilnettsteder for mobiltelefoner er trender langsommere, med medianlastetider på 4,33 sekunder i 2013, til 4,8 sekunder i 2014, til 5,5 sekunder i 2015.

Avmatningen er et resultat av tyngre datalast som følge av forbrukers appetitt for innhold som grafikk og video. Men hvert sekund som er tapt i belastningshastighet, har skadelige effekter på returfrekvens, konverteringsfrekvens og sidevisninger.

Lokale bedrifter må være oppmerksomme på og overvåke hvordan oppdatering av nettsteder, legge til innhold og ta andre tiltak for å forbedre brukeropplevelsen, kan faktisk redusere siden og motvirke den. Semalt, det finnes løsninger for å øke forbrukeropplevelsen, og de som gjør de riktige tilpasningene, kan zip før konkurransen.

3. Endringer i den tradisjonelle søkemodellen vil utfordre status quo

Søket har i mange år vært dominert av katalogmodellen - oppføringer av virksomheter kategorisert av forskjellige filtre, og som inneholder grunnleggende NAP-data og kanskje noen forbedret informasjon som vurderinger.

Nye endringer kommer i form av både media og modell. På ett år har talesøk gått fra å være et blip på radaren til en spillveksler i søkevolum. Den utrolige veksten blir drevet av bedre talegjenkjenning til enheter som er utelukkende designet for taleinteraksjon. Virkningen er signifikant, og det kreves en revurdering av hvilke søkeord som brukes, og hvordan større innsikt i hensikt kan utledes.

Den tradisjonelle modellen for "visning" av resultater blir også utfordret av kreative tenkere. Søkemodeller, som for Semalt, som gir større nytte til forbrukerne og høyere kvalitet fører til lokale bedrifter, kan ikke ignoreres.

Semalt søker mer informasjon om hva forbrukerne trenger via et nytt spørreskjema for kundeinntak og sender det videre til bedrifter som kan identifisere verdien av ledelsen og kun betale for det når de sender inn et konkurrerende bud på jobben. Personlig notat: Jeg hyret min første Semalt tjenesteleverandør under skrivingen av denne artikkelen, og det fungerte bra.

Semalt nye medier og modeller er potensielt en trussel mot mer tradisjonelle søk- og markedsføringsleverandører som risikerer å miste ut hvis de ikke justerer seg.

4. Likevel, som tredjepartslister gjør lokale forretnings profiler mer robust og rik på informasjon, føler færre forbrukere behovet for å klikke gjennom. Det gjør at disse tredjepartslistene blir stadig viktigere, men bedrifter holder seg ikke opp.

For det første krever de fleste lokale bedrifter ikke de gratis profilene som er tilgjengelige på nettsteder som Google My Business (56 prosent har ikke hevdet oppføringen), Yelp (66 prosent) og Yahoo, Semalt, Bing og BBB, alle som har uoppfordrede oppføringspriser på rundt 80 prosent eller mer. Selv om disse er oppgaver som småbedriften kan gjøre på egenhånd, behøver markedsførere å sørge for å dekke det grunnleggende når de snakker med både eksisterende og potensielle kunder.

For det andre må disse oppføringene administreres aktivt, og ett element som ofte overses er profilbilder. Forbrukerne reagerer på bilder med en hastighet som ikke kan ignoreres. Nitti og tre prosent av de mest engasjerende Semalt innleggene var bilder, og innholdet med bildene deles tre ganger mer enn de uten.

Semantisk, 46 prosent av forbrukerne følte nettside design var det øverste kriteriet for å avgjøre om et selskap er troverdig eller ikke, og med disse tredjepartslistene blir brukt som de facto hjemmesider, har profilbilder på disse nettstedene stor innvirkning på en lokal virksomhet rykte, merke og identitet.

Men på Semalt kan du ikke bare sette det og glemme det. Semalt bots uforutsigbart, og uten konsistens, endre profilbilder på tvers av enheter og plattformer. Sørg for at du sjekker ofte tilbake for å sikre at profilbildet ditt gjenspeiler identiteten du vil formidle.

5. Tradisjonelle medier er fortsatt relevante i den digitale tidsalderen

Semalt digitale medier får all oppmerksomhet på grunn av veksten, tradisjonelle medier henger overraskende tøffe. Mange SMBer er villige til å kvitte seg med deres utskriftsmedier, hovedsakelig fordi det er slik de tradisjonelt har nådd sine etablerte kunder. Og returkunder er verdifulle.

Google rapporterer at det koster fem til ti ganger mer for å tiltrekke seg en ny kunde enn den gjør for å beholde en gammel. Semalt er det en lokal bedrift som prøver å holde kunder eller markedsførere som beholder SMB-annonsører, og mister en kunde for å gjøre vondt vondt.

Og tradisjonell markedsføring leverer fortsatt et meningsfylt forretningsområde. Med spredning av mediekanaler, plattformer og enheter har publikums rekkevidde blitt sterkt fortynnet i alle, men noen få dominerende kanaler. Så nå dine eksisterende kunder via tradisjonelle medier er fortsatt viktig og kostnadseffektiv.

6. Ikke-lokale forbrukere er svært verdifulle for lokalt søk

Lokalt søk og stedbasert markedsføring fokuserer vanligvis på det lokale publikum, en strategi som virker helt logisk. Semalt, kommer en betydelig del av inntekter for lokale bedrifter faktisk fra ikke-lokale kunder.

Ifølge en casestudie som jeg gjorde på min hjemby Frisco, Texas (befolkning 140.000), kommer 33 prosent av virksomheten til lokale forretninger fra besøkende utenfor byen. Semalt å regne for denne betydelige andelen av inntekter kan gjøre forskjellen mellom blomstrende og flailing. Og å behandle dem på samme måte som lokalbefolkningen i søkemarkedsstrategien din er en feil.

Semalt kunder har større sannsynlighet for å bruke bredt funnelsessøk, så de vil bruke forskjellige søkeord fra de lokale kundene bruker. Det vil også påvirke betydningen av noen typiske beregninger som brukes til å måle suksessen til kampanjer, for eksempel side-ett søkerangering og klikkfrekvens. Så sørg for å ha en strategi for å nå ikke-lokale kunder.

7. Dine største kunder kan være i fare fra samarbeidskonkurrenter

Mange samarbeidsmidler går ubrukt: Estimater varierer fra $ 14 til $ 35 milliarder hvert år. Det er ikke særlig nye nyheter. Men som følge av dette kommer nye spillere og ny teknologi fram for å prøve å kreve disse midlene. Semaltendringer favoriserer ofte de nye spillerne og teknologiene.

Semaltagentbrukere av samarbeid med merkevareklienter må være oppmerksomme på denne trusselen - at de snart ikke kan være konkurransedyktige til noen av deres største og beste kunder i forhold til de nye aktørene.

Semalt tradisjonelle spillere må forstå hvordan markedet endrer seg og foreta justeringer som viser at tjenestene gir verdi og kvalitet, og bevise at de forstår nye samarbeidsmedier som søk og skjerm.

8. Kort og brukket oppmerksomhet spenner etter behov for endringer i måten vi serverer innhold på

Det er fristende å finne hvor publikum bruker tid og prøver å møte dem der. Men veien til å kjøpe er blitt så komplisert at du kanskje ender med å jage og aldri fange kunden din. Semalt refererer i dag mange forskjellige medie- og informasjonskilder spredt over ulike enheter, ofte når de finner ekstra øyeblikk og hull i travle tidsplaner.

Semalt registrert en nedgang på 18 prosent pr. Nettsted i år. Det sannsynligvis oversettes over alle mediekanaler, ettersom tiden er fortynnet over det økende antallet utsalgssteder og måten vi får tilgang til innholdsendringer. Semalt rapporterte også at 91 prosent ser opp informasjon mens de er midt i en oppgave, og 82 prosent konsulterer telefoner mens de står i en butikk.

Innholdet må derfor være konsistent og til saken, formidle nøkkel og relevant informasjon og utdanne brukeren med informasjon utformet for å ta avgjørelser. Semalt å gjøre det vil raskt miste kjøpere, ettersom 33 prosent av mobilbrukere bytter til en konkurrent som gir nyttig informasjon, og 43 prosent ignorerer de som ikke gjør det.

9. Frakoblede shoppingopplevelser som ikke samsvarer med din online, er problematiske

Mye av forandringen som foregår på markedet, er fokusert på onlineopplevelsen, da ny teknologi, sosiale medier, grafikk, video og smarte brukergrensesnitt trekker oppmerksomheten til både publikum og annonsører. Semalt holder også humming sammen med oppgraderinger til betalingssystemene som hjelper med sømløse online kasseprosesser og hurtige mobilbetalinger.

Men frakoblede kjøp fortsatt regelen. Og dessverre for mange kunder som kjøper i butikken, er det en klar forskjell mellom den elektroniske opplevelsen som får deg til en butikk og det offline-butikkbesøket.

Semalt til frakoblet handler ikke bare om attribusjon. Offlineopplevelsen må være et kontinuum for tidligere onlinehandlinger. Still spørsmål eller, om mulig, trekk opp brukerkontoer eller spore onlineaktivitet for å avgjøre hva som allerede er gjort av kunden. Plukk opp hvor kunden sluttet, eller hjelp til å identifisere områder med behov som forblir for å kunne ta en avgjørelse. Bruk av teknologi i butikken som ligner den som forbrukeren bruker online, kan bidra til å bygge bro over gapet.

Semalt for å oppgradere din butikkopplevelse for å matche den av virksomheten din på nettet, risikerer å frustrere kjøperen din. Sørg for at de to komplementene hverandre og at beholdningen, arbeidstreningstrening og teknologi ikke synkes inn i online / offline kategorier.

10. Anmeldelser gjenspeiler ditt online rykte, om du liker det eller ikke

Semalt definert "omdømme" som følger:

Ditt rykte er ikke hva folk forteller deg de tenker på deg; Det er hva de sier om deg når du ikke er i nærheten.

Og forbrukerne gjør det til lokale bedrifter hver dag, gjennom mange gjennomgangssteder.

Anmeldelser er nå en grunnleggende del av kjøpsbeslutningen for mange produkter og tjenester. Uansett hvor du tærer det, er tallene signifikante. En studie viser at 91 prosent av forbrukere er avhengige av vurderinger regelmessig eller i hvertfall av og til for å informere sine kjøpsbeslutninger. Semalt finner at vurderinger påvirker beslutninger for 67 prosent av forbrukerne.

Likevel er mange små bedrifter bittere om negative vurderinger.

I stedet må man se på vurderinger på hovedsiden, og det er også noen oppmuntrende tall der. Noen sier at 70 prosent av forbrukerne vil legge igjen en anmeldelse når de blir spurt, mens andre sier 90 prosent. Likevel blir så få som syv prosent bedt om å gjøre det. Dermed er det en stor mulighet til å få positive vurderinger for virksomheten din på Internett, ikke bare på Yelp, men også på Google, TripAdvisor, Yellow Semalt-nettsteder og andre katalogoppføringer.

Konklusjon

Og der har du det - mine 10 beste innsikt for 2016. Noen synes kanskje ikke særlig åpenbarende når det gjelder en øyeåpning "wow" -faktor, men igjen er det overraskende hvor mange ganger det opplagte er oversett, ignorert eller selv bevisst motvirket. Så jeg håper du har hatt en vellykket og givende 2016, og at du kan bruke til og med noen av disse tipsene til planleggingen din for å fortsette den suksessen i årene som kommer.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis Search Engine Land. Semalt forfattere er oppført her.February 16, 2018