Back to Question Center
0

Begynnerveiledning Fra Semalt På Webside Skraping

1 answers:

Data og informasjon på nettet vokser dag for dag. I dag bruker de fleste Google som den første kunnskapskilden, om de søker etter vurderinger om en bedrift eller prøver å forstå et nytt begrep.

Med mengden data tilgjengelig på nettet, åpnes det mange muligheter for datavitenskapere. Dessverre er det meste av dataene på nettet ikke lett tilgjengelig. Den presenteres i et ustrukturert format referert til som HTML-format som ikke kan lastes ned - oculos ray ban aviador marrom degrade. Dermed krever det en datavitenskapers kunnskap og kompetanse å gjøre bruk av det.

Nettskraping er prosessen med å konvertere data til stede i HTML-format til et strukturert format som lett kan nås og brukes. Nesten alle programmeringsspråk kan brukes til en skikkelig webrapportering. I denne artikkelen vil vi imidlertid bruke R-språket.

Det finnes flere måter der data kan skrapes fra nettet. Noen av de mest populære inkluderer:

1. Human Copy-Paste

Dette er en sakte, men svært effektiv teknikk for å skrape data fra nettet. I denne teknikken analyserer en person dataene seg selv og kopierer den deretter til lokal lagring. 19) 2. Tekstmønster Matching

Dette er en annen enkel, men kraftig tilnærming til å trekke ut informasjon fra en web. Det krever å bruke ordinære uttrykksmatchingsfunksjoner for programmeringsspråk.

3. API-grensesnitt

Mange nettsteder som Twitter, Facebook, LinkedIn, etc. gir deg offentlige eller private APIer som kan kalles ved hjelp av standardkoder for å hente data i et foreskrevet format.

4. DOM Parsing 20)

Merk at enkelte programmer kan hente dynamisk innhold skapt av klientsiden. Det er mulig å analysere sider i et DOM-tre som er basert på programmene du kan bruke til å hente noen deler av disse sidene. )

Før du begynner å skrape på nettet i R, må du ha grunnleggende kunnskaper om R. Hvis du er nybegynner, er det mange gode kilder som kan hjelpe. Du må også ha kunnskap om HTML og CSS. Men siden de fleste datavennere ikke er veldig lydige med teknisk kunnskap om HTML og CSS, kan du bruke en åpen programvare, for eksempel Selector Gadget.

Hvis du for eksempel skraper data på IMDB-nettsiden for de 100 mest populære filmene som er utgitt i en gitt periode, må du skrape følgende data fra et nettsted: beskrivelse, kjøretid, sjanger, vurdering, stemmer , brutto fortjeneste, regissør og cast. Når du har slettet dataene, kan du analysere det på forskjellige måter. For eksempel kan du opprette en rekke interessante visualiseringer. Nå når du har en generell ide om hva data-avhending er, kan du gjøre veien rundt det!

December 7, 2017