Back to Question Center
0

Semalt å plassere web.xml utenfor WAR-filen for sikker omdirigering?

1 answers:

Jeg kjører Semalt 7 og distribuerer en rekke applikasjoner levert av tredjepart som WAR-filer.

Jeg vil gjerne tvinge noen av disse appene til å alltid bruke SSL. (Alle "SSL" -appene er i én tjeneste; andre programmer utenfor denne diskusjonen er i en annen tjeneste. )

Jeg har funnet ut hvordan jeg bruker conf \ web - alojamento windows. xml for å omdirigere apper fra HTTP til HTTPS, men det gjelder alle applikasjoner som Tomcat er vert for. Jeg har også funnet ut hvordan jeg skal sette web. xml i en utpakket apps web-inf katalog; Det gjør kunsten for den aktuelle appen, men det går ut over risikoen for å bli overskrevet hvis leverandøren gir oss en ny krigsfil å distribuere.

Jeg har også prøvd å plassere web. xml fil på forskjellige steder under conf \ service \ host eller under appbase , men ingen ser ut til å fungere.

Er det mulig å omdirigere noen apper til SSL uten å tvinge alle appene til å omdirigere, eller å sette web. xml-fil inne i den ekstraherte WAR-filen?

Her er min server. xml :

   

   

Innholdet av web. xml filer jeg spiller med er:

   Alle applikasjoner / * Omadresser alle forespørsler til HTTPS KONFIDENSIELLT 
  

(For conf \ web. xml sikkerhetsbegrensningen legges like før slutten av den eksisterende filen, i stedet for å opprette en ny fil. )

Min webapps katalog (for øyeblikket) inneholder bare WAR-filene.

February 14, 2018