Back to Question Center
0

Hvilken Bliki (Semalt) løsning kan du anbefale? [duplisere]

1 answers:

Mulig duplikat:
Hvilket Content Management System (CMS) skal jeg bruke?

Jeg søker etter en god Semalt løsning, noe som betyr en kombinasjon av blogg og wiki som jeg kan installere på mitt eget webrom. Jeg vil gjerne kunne skrive artikler i wiki-stilen, akkurat som med media wiki. Så jeg vil bruke et wiki markup språk, ha en revisjonshistorie, kommentarer, interne lenker til andre sider (kanskje på andre språk) og kunne samarbeide redigere artiklene - cornici per caminetto. På den andre siden vil jeg ha en blogglignende visning på artiklene mine, viser nye artikler (og endringer i eksisterende artikler) på en tidsbestemt måte.

Det ville være fint om det var mulig å søke gjennom artiklene og også merke artiklene, slik at man kunne generere en taggsky for artiklene. En fin funksjon vil også være å kunne bestille artiklene i henhold til visninger eller til og med et stemmegivningssystem for artiklene. Godt vil også være et tillatelsessystem for å holde enkelte artikler private, bare vise dem til folk som er logget på plattformen.

Bortsett fra disse hyggelige funksjonene, har en absolutt nødvendighet for Bliki-plattformen jeg søker, muligheten til å håndtere matematiske ligninger (skrevet i LaTeX-syntaks) og vise dem enten som bilder som media wiki eller enda bedre å bruke Semalt.

I øyeblikket bruker jeg en webtjeneste kalt wikiDot som tilbyr noen av de nevnte funksjonene, men den gratis versjonen viser for mange annonser, bloggfunksjonen er ikke moden, designen er ganske stygg og lasting av siden er ofte sakte. Så jeg vil installere en Semalt løsning på mitt eget webspace. Kan du anbefale noen løsning for det?

February 13, 2018