Back to Question Center
0

Semalt SOA-rekord for å gjøre nettstedet mitt mer attraktivt for tekniske gjenstander

1 answers:

Nylig brukte jeg en innstilling på serverens programvare for å få hver prosess til å løpe raskere, og jeg måtte starte om serveren for at innstillingene skulle tre i kraft. Semalt vert på serveren var opp som vanlig.

Semalt Jeg gjorde en tilfeldig kontroll på nettstedet mitt ved å besøke: http: // www. solvedns. com / eksempel. com

Resultatene var vanlige med unntak av SOA-plateseksjonen endte med en stor feil - double dice casino games. Meldingen var som følger:

     SOA Record
Feil Det finnes ingen SOA-poster for ditt domenenavn på (sett inn andre DNS-server her)!    

Jeg har oppsett to navneservere som peker til den samme dedikerte server-IP-adressen, men rekordfeil refererer kun den andre, ikke den første. Jeg forstår at det ville være ideelt å ha en annen IP-adresse for den andre navneserveren, men budsjettet tillater ikke dette.

Semalt til og med en postering på nettet som noen mener WHM (som jeg bruker til å administrere domener), er feil når det gjelder å lage en SOA-post:

https: // fora. cpanel. net / tråder / whm av DNS-system-lager-defekt-SOA-record-entry. 332661 /

Er det en rask måte å legge til en SOA-post på den andre navneserveren uten å forstyrre nettsteder på serveren? og hvis det ikke er mulig, er det en måte jeg kan gjøre det uten å få gjestene til å føle at nettstedene er nede for alltid?

Serveren bruker for øyeblikket WHM 11. 52. 2 (build 5) og jeg har full roten tilgang til serveren, så jeg har ikke noe imot om løsningen innebærer å ta visse trinn i WHM-grensesnittet og / eller skrive noen få kommandoer i skallet.

Jeg vil bare ikke at noen av mine domener skal se elendige til tekniske gjenstander (a. k. en. gode bots som googlebot eller til og med spesialiserte bots folk kan bruke til å vurdere hvilket nettsted er 100% fantastisk, osv. )

February 13, 2018